ONS TEAM

DAVID MANGENE'S BIOGRAFIE

Ik vind het geweldig wanneer een klant boven zijn kunnen uitstijgt om een nieuwe taal te leren spreken.

Al vroeg ontdekte ik mijn passie voor taal. Ik behaalde mijn diploma Engels aan de universiteit en verhuisde van Amerika naar Nederland. Vervolgens startte ik mijn carrière bij het prestigieuse taleninstituut Regina Coeli (beter bekend als ‘de nonnen van Vught’). Na 9 jaar begon ik House of English in Utrecht en ontwikkelde ik mijn eigen visie.

Ik geloof erin dat zelfvertrouwen, oftewel swagger, voor een student net zo belangrijk is als grammatica en woordenschat. Het is het fundament voor onze cursussen.

Naast mijn werk speel ik golfcompetitie, lees alles wat los en vast zit en ben vastberaden om een “huis” in Utrecht voor House of English te creëren. Daarnaast maak ik muziek en leef ik me uit als stand-up comedian.

NATASCHA VALE’S BIOGRAFIE

Wat ik zo inspirerend vind aan coachen is dat iedereen die binnenkomt, start met een ‘ik kan het niet’ uitdrukking en tijdens de cursus verandert in een uitgelaten en uitbundige student. Ze ontdekken dat ze wérkelijk Nederlands leren spreken en het ook kunnen gebruiken in hun dagelijks leven.

Mijn passie voor nieuwe uitdagingen heeft me eind 2007 naar House of English in Utrecht geleid. Mijn inbreng is mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als projectmanager en marketeer.

In mijn vrije tijd probeer ik graag nieuwe restaurantjes uit, spit ik in de grond in mijn stadstuin en houd ik van onbevangen lachen met mijn man, David Mangene en mijn twee zonen, Mickey en Timo.

OM DE WEBSITE TE BEKIJKEN MOET U JAVASCRIPT AAN ZETTEN EN DE FLASH PLUGIN INSTALLEREN
U BEKIJKT DE BACKUP VERSIE VAN DE WEBSITE